søndag 7. juni 2020

Ny valp - Sonny5

Mye har skjedd hos oss de siste årene. Etter at Tore døde fra oss i 2016, har hundene og jeg klart oss alene. De tre flotte lundehundene, Frøya (Lundtolas Bolette Frøya), Sonny av Stjernepoten og vår egen Alina har vært en fin og aktiv flokk av denne flotte hunderase. Sonny ble dessverre syk og døde fra oss i november 2019, men Frøya og Alina lever i beste velgående.

Vi har prøvd å få valper. Frøya er pensjonist og for gammel til slikt, men Alina er fremdeles i sin beste alder og har gjennom årene vært på besøk til de fleste hannhunder i Lofoten, Vesterålen og Sør-Troms de siste årene. Noen av han hundene har vært på besøk hos oss i håp om å kunne bidra til familieforøkelse. 
Men dengang ei. 
Alina er ikke interessert.
Og når hun en sjelden gang er interessert, får ikke hanhhunden det til. 
Så etter at hun har banket opp de fleste kavalerene i "halve Nordnorge" , har vi gitt opp. Det blir ikke valper på Alina.

I midten av juni 2020 drar jeg til Søgne for å hente en ny valp, en tispevalp. Og det spesielle med denne valpen er at hun er barnebarnet til Sonny av Stjernepoten. Hun er datter til Pia (Alfa) som er datter til Sonny. Jeg er veldig glad og takknemlig for at vi får beholde denne valpen. Det betyr mye for oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar