onsdag 22. september 2010

Sonny - Den gode hjelper

Sonny er en energisk liten valp. hun vil være med på alt som skjer, fra lange turer i marka til husvask. Uansett hva vi holder på med er hun med og deltar. Kanskje hun tror hun hjelper oss? I så fall prøver hun å hjelpe til så godt hun kan.

Dessverre er ikke hennes måte å gjøre tingene på lik vår måte. Når jeg vasker gulvene, hjelper hun meg ved å bite i kluten og dra den bortover gulvet. Våt eller ikke, det betyr ingenting. Hun drar av alle krefter og
er hun så heldig at den løsner fra kosten, springer hun ut på marka med den - og jeg etter :-) Dette blir etter hvert en morsom lek for henne. Fredag måtte vi bare stenge henne ute for å få vasket ferdig gulvene.

Støvsugeren har hun blandede følelser for. Når den er i gang, bjeffer hun og prøver å redde de forskjellige skattene som støvsugeren spiser opp. Hun vil gjerne jage den bort. Men samtidig synes hun den er spennende. Hun logrer, bjeffer, biter og drar. Alt må prøves for å få støvsugeren til å reagere. Og dersom munnstykket foretar en uventet bevegelse, hopper hun til side og angriper fra en ny posisjon. Hun er ikke redd eller stresset, men virker glad og fornøyd, samtidig som hun leker med støvsugeren. Og dette er god underholdning for oss andre :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar