lørdag 4. september 2010

Vi maler og vi maler, og det blir så fint og flott.......

Nå er det fullt kjør med oppussing, maling og nødvendig utskifting av forskjellig. Den minste leiligheten i "bestefarshuset" får ny leieboer, og vi står på for å gjøre det mest nødvendige av oppussing før de nye flytter inn. I går ordnet vi en del i kjøkkenet, og i dag maler vi tak og vegger på to rom. I morgen er det full fokus på det ene badet. Naturlig slitasje gjør at mange ting må ordnes.

Vi skulle gjerne hatt noen uker til å pusse opp en større del av huset, men det har vi ikke, så bare det aller mest nødvendige blir gjort. Senere i høst håper vi at snekkeren får tid til å skifte vinduer og verandadører på nordveggen av huset, og etter det må vi selvfølgelig gjøre mer malearbeid.

Huset er stort, og der er mye å gjøre. Vi tar litt om gangen, alt etter hva hva lommeboka og tida gir oss mulighet til.

Hundene koser seg når vi holder på nede i "bestefarshuset". De springer ut og inn hele tiden, og de trives i hagen. Hagegjerdet er ganske solid og stenger store hunder inne. Men de små lundehundene ser det som ei utfordring å komme seg ut. De leter etter små smutthull så de kan komme seg ut. Frøya gikk opp på trappa, smøg seg under rekkverket, hoppet over flere sekker som sto der og kom seg ned på veien. Sonny har en fin teknikk med å stikke hodet og den ene labben ut, vri på skulderen og presse en del av kroppen gjennom. Så tar hun den andre skulderen og foten gjennom, og til slutt haler hun resten av kroppen ut. Da er begge ute, og Beatnic står igjen og ser på dem. Vi tror de gjør dette for sportens skyld, de har ikke så mye å holde på med utenfor gjerdet :-) 

I dag klarte Tore å ta hundene med på en kort tur på Skogsveien - for første gang på flere måneder. Det går framover med stormskritt, heldigvis :-) Både han og hundene var veldig glade. Nå håper de på flere slike turer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar