lørdag 19. juni 2010

Proppen til badekaret, en verdig motstander

Sonny er svært aktiv, lukter seg fram til de underligste ting, leter opp alt som er gjemt bort, og klarer å åpne glidelåser i bager og vesker for å hente ut innholdet. Rene innbruddstyven :-)

I går oppdagt hun proppen til badekaret. Den hang på en liten kjettingslenke, utenfor badekaret. Og selvfølgelig måtte den undersøkes nærmere. Hun listet seg stille inn på badet og gikk raskt og effektivt til angrep på den svarte badekarproppen. Her skulle hun virkelig vise hvilken uredd liten valp hun var. Men sjokket var stort - proppen slo tilbake! Den hadde lang aksjonsradius, lenken var lang og kraftig, så den dinglet godt.

Sonny hoppet unna, proppen var slagkraftig. Så lurte hun seg sakte tilbake - og slo til! Her skulle hun vise hvem som hadde makta. Men skrekk og gru, proppen slo tilbake kraftigere enn forrige gang.
Dette kunne hun ikke tåle. Nå var det slutt på å snike seg stille mot motstanderen. Hun begynte å knurre og bjeffe, glefset etter motstanderen og gjorde seg virkelig sint.

De sloss lenge, slagene mot badekaret ga gjenlyd i hele huset, og dunkene ble kraftigere og kraftigere.Men denne kampen var Sonny nesten dømt til å tape. Hver gang hun gikk til angrep, slo motstanderen tilbake, hardere og hardere. Det foregikk en tøff kamp på badet helt til proppen fikk slik fart at den skvatt over kanten og kom seg i skjul.

Sonny gikk ut av badet med hodet løftet. Nok en seier for den stridslystne :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar