mandag 21. juni 2010

Slåsskjempen slår til igjen - jakten på kosten er i gang :-)

Sonny søker utfordringer - til Frøyas store fortvilelse. Frøya forstår når ting ikke er som de skal være. Kosten bør få stå i fred.
Men det mener ikke Sonny. Hun har et anstrengt forhold til kosten. Kan det være at kosten tar med seg godbiter og andre interessante saker på sin vei? Det vet vi ikke, men kosten er av stor interesse. Sonny banker den opp til stadighet. Den stakkars kosten får gjennomgå i meste laget. Det er et under at den fremdeles har bust. Koster er tydeligvis laget av sterkt materiale. 

Hundene drar inn mye rart, rusk og rask, det meste tar vi med golvtua eller støvsugeren, men av og til må golvkosten fram. Og da slår villdyret til. Hun jakter på den det beste hun kan. Og jakten foregår høylydt, med bjeff, knurr og hyl. Av og til klarer ikke den som styrer kosten å la være - kosten slår tilbake. Og det får den ellers fredelige valpen til å eksplodere. Da kommer villdyret fram i hele sin prakt. Hun kaster seg over den skumle kosten, biter og drar i den.

Kosten står vanligvis sammen med feiebrettet, diskret plassert ved ovnen, dvs den gjorde det. Men villdyret oppdaget hvilestedet til fienden - og kastet seg over den. Og da fikk den virkelig gjennomgå. Så nå må vi gjemme den et sted hun ikke når, ellers blir vi ganske snart fri for kost :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar