fredag 20. august 2010

Endelig stuerein.....

Det har ikke vært så enkelt å få Sonny stuerein. Frøya ble ganske fort stuerein. Hun forsto vitsen med å gjøre fra seg ute, men vi har ikke klart å få Sonny til å fortå at det er ute man gjør fra seg, og ikke inne.

Vi har prøvd alle gode råd, fulgt "kokeboka" og vært påpasselig hele tiden. Hun har blitt sluppet ut etter at hun har sovet, spist, lekt og vært i aktivitet, og når hun tripper rundt og begynner å snuse i krokene  - og da gjør hun fra seg, akkurat som hun skal. Men likevel gjør hun fra seg inne. Etter en luftetur i hagen kommer hun inn, og etter ei lita stund ser vi en dam bak en stol eller i en krok. Eller vi kjenner lukt og finner noen klumper på golvet. Sonny er glad og lykkelig, hun er like blid selv om vi er strenge og kanskje litt sure når vi finner visittkortene hennes.

På golvet er alle mattene fjernet, de kommer ikke på plass for vi er helt sikre på at hun er stuerein.

Det merkelige er at Sonny sover hele natten uten å gjøre fra seg. Hun står opp om morgenen, går ut og gjør sitt fornødne, glad og fornøyd. Så kommer hun inn igjen, og ikke lenge etter kan vi finne etterlatenskaper på golvet.
Men nå ser vi forbedringer. Den siste uken har vi ikke hatt et eneste uhell inne. Sonny er blitt veldig flink!

En ny verden :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar