lørdag 14. august 2010

Tannfelling

Sonny er kommet i tannfellinga. Det vil si, hun har felt fortennene og ei hjørnetann tidligere, og nå er det jekslene som kommer ut.
Vi har alltid tatt vare på de tennene vi finner, både guttenes melketenner og tenner fra valpene. Tannféen har vært ganske aktiv hos oss. Men Sonny sine tenner har vi ikke funnet. Hun har nok svelget dem eller mistet dem ute. Helt til i dag.

I kveld hørte jeg at hun holdt på med et eller annet på golvet. Trodde det var en knapp eller en mynt hun hadde fått tak i. Ved nærmere ettersyn viste det seg at det var ei tann, en jeksel. Sonny virket veldig forbauset, løftet den opp flere ganger og la den ned på golvet igjen. Hun luktet på den, slikket den og flyttet på den. Men så oppdaget jeg den, og da ble den beslaglagt :-)
De nye tennene til hundene kommer fort opp igjen. Det ser ut som tannfellingen går enkelt og smertefritt for seg. Men i grunnen vet vi lite om det, tennene bare faller ut. Imidlertid virker det som Sonny ikke vil tygge på høyre siden i dag, kanskje hun er litt øm i munnen etter jekselen som falt ut. Hvem vet?

Jeg er spent på om jeg finner flere tenner fra Sonny. Alltid stas med tannfelling og nye tenner :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar