tirsdag 4. mai 2010

Flytur med valpen Sonny


Hund på fly kan være ei utfordring, og jeg grudde meg til flyturen hjem med Sonny. Vi skulle først reise Vigra-Gardemoen, så Gardemoen-Evenes. Med det samme billetten var i orden, reserverte vi plass for Sonny for å være sikker på å få henne med. SAS var svært profesjonelle, og alt virket tilsynelatende bra.

Vi var veldig spente da vi sto på Vigra og skulle sjekke inn. Og det ble en positiv opplevelse. Alt gikk glatt, innsjekking både av bagasje og hund. Sonny skulle være med inne i flyet, og godkjent bag var innkjøpt. Det var viktig at hun ikke ble skremt, så bagen var levert til Irene noen dager i forveien. Sonny hadde sovet i den flere ganger, og teppet var med fra kennelen. Vi ville at noen av omgivelsene skulle være velkjente, det var ellers mye ukjent og nifst skom skjedde rundt henne.

Sonny oppførte seg eksemplarisk under begge flyturene. Vi kunne høre et lite klynk av og til, men en beroligende finger ned i bagen roet henne ned. På Gardemoen fikk hun komme ut og lufte seg litt, og da gikk det greit på den siste flyturen. En lang luftetur på Evenes før den siste bilturen hjem - da sov hun resten av veien.

Konklusjonen er at å reise med valp på SAS-fly var uproblematisk, heldigvis.

3 kommentarer:

  1. Så söt han er! Bor dere i Lofoten? Mvh. Ann E.

    SvarSlett
  2. Vi bor i Lødingen Vestbygd, nord for Svolvær. Lødingen hører ikke med til Lofotkommunene, men vi er nabokommune

    SvarSlett
  3. Ok :-)
    Vi er "Lofotenfans" og har värt der oppe 4-5 ganger på 3½ år. Har gode venner i Leknes.
    Mvh. Ann E.

    SvarSlett