mandag 3. mai 2010

Sonny er kommet hjem til oss


Endelig hjemme!
Nå har vi hentet Sonny. Hun er et lite vidunder, glad og energisk. Da hun kom inn i stua, hoppet hun rundt og hilste på alle - til Frøyas store overraskelse. Kurven overtok Sonny med en gang, etter ei stund la hun seg godt til rette og sovnet. Frøya bruker vanligvis kurven til spisebord, men nå må hun finne et annet sted å spise maten sin. Ellers ble Frøya litt frustrert, vi regner med at hun trenger litt tid til å bli kjent med det nye vidunderet.

Sonny ble veldig glad da hun oppdaget Frøya. Hun løp bort til henne og hilste, noe Frøya syntes var skummelt. Men Sonny hoppet videre bort til katten Missy - og hun forsvant sporenstreks ut. Lekne valper er ikke noe for en gammel katt. Senere kom hun inn, luktet på Sonny og hilste på henne. Det ser ut som de kommer til å komme overens.

Sonny er veldig flink til å gjøre fra seg ute, håper vi klarer å følge henne skikkelig opp fra begynnelsen. Da blir hun fort stuerein. Hun hadde allerede begynt å få gode vaner da vi overtok henne.

I natt skal hun få ligge i bagen sin, det er nok det beste for alle parter. Så får vi se hvordan det går videre. De to nettene etter vi overtok henne har hun sovet i bagen, og det gikk veldig bra. Så får vi etter hvert vurdere om hun skal sove i bur eller andre steder. Gjett hvor........

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar