søndag 16. mai 2010

Sommer?

Endelig kom sommeren. Våren har vi hoppet over (foreløpig). 22,5 grader i skyggen om ettermiddagen, det er ikke verst. Men kontrastene står i kø - varmt og godt i lufta, tele i jorda. Det blir nok ei stund til vi kan plante ut sommerblomstene. Bjørka er imidlertid klar til å springe ut, og påskeliljene blomstrer lystig.

Sonny og Frøya nyter det fine været. De er ute i hagen hele dagen, og Sonny er stuptrøtt om kvelden. Hun legger seg til å sove hvor som helst, vi henter henne inn fra hagen og legger henne i korga når hun sovner. Men om kvelden sover hun i buret. Det ser ut til å fungere godt. Hun trives tilsynelatende godt i det nye buret, legger seg ned og er helt stille. Når noen går rundt i rommet, enten de er tobeinte eller firbeinte, reiser hun seg opp og er klar til å komme ut. Men dersom det ikke skjer noe, legger hun seg ned igjen. Vi er imponert, det er første gangen vi har fått en hund til å trives i bur. Neste steg blir å sette valp og bur i bilen. Er spent på om det går like bra.

Frøya koser seg når Sonny ligger i buret. Da får hun ingen konkurranse (om Tore). Hun er absolutt ikke interessert i å være innestengt :-) Men hun har ikke noe imot at andre er det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar