onsdag 13. oktober 2010

Gjerder til å krype under

Sonny liker ikke å være innenfor gjerdet.
Hundene har stor plass, de har halve hagen der de kan springe, grave, leke og selvfølgelig gjøre fra seg på. Men er det nok? Nei, ikke for Sonny. Hun har oppdaget en verden utenfor hagen, og så bryter hun seg ut. Gang på gang.
Frøya er like sjokkert hver gang. Hun står og ser på, helt fortvilt over Sonny sine nye påfunn. Men det bryr ikke Sonny seg om. Hun kryper under gjerdet, hun klatrer mellom bordene på porten, hun drar unna greiner og stokker som Tore legger ved gjerdet for å holde henne unna - og i dag grov hun et hull i plenen for å få plass til å krype under gjerdet. Hver gang vi tror vi har stengt henne inne, finner hun en ny måte å komme ut på. Heldigvis har hun ikke prøvd å hoppe over, men det er snart den eneste veien hun ikke har kommet seg ut.

Tore synes hun er intelligent og oppfinnsom. Jeg er mer avmålt i mine meninger (I grunnen er hun litt rampete)

Hvorfor vil hun ut? Hun stikker nemlig ikke av. Når hun er kommet ut, går hun fram og tilbake langs gjerdet og vil inn igjen. Men det klarer hun ikke. Der er gjerdet effektivt :-)

Vi er veldig redd for at hun skal forville seg ned på veien. Bilene kjører fort og her er uoversiktelig, så det kan bli alvorlig farlig for en liten hund. 

Det ser ut som vi må skifte ut en del av det nye gjerdet, det er for elastisk. Vi må heller sette opp et kraftigere gjerde. Kanskje det vil holde henne inne?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar