onsdag 28. juli 2010

Glade hunder

Etter å ha vært noen  dager sammen med Lundtola-gjengen, ser vi at lundehundene trives i flokk. Sonny og Frøya koste seg sammen med Rosa, Benoni og Lina. Om Frøya husker at Rosa og Benoni er foreldrene hennes, eller at hun har vært hos dem tidligere, er umulig å si. Men hun gikk godt inn i gruppa. Valpen Sonny har ikke noe særlig kjennskap til dem, men hun gled rett inn i gjengen. Hvis noen begynte å springe, sprang hun etter, hvis noen bjeffet, kastet hun seg fort inn i koret. Det var lett å se at hun trives i flokk med andre lundehunder.

Men, kom der en annen hund, reagerte de alle med mistenksomhet. De sa klart fra om hva de syntes. Og lille Sonny lærer fort. Hun har en litt grovere stemme enn Frøya, så det er lett å kjenne dem fra hverandre.
Sonny er nå 4,5 mnd, og har vokst godt. Hun er aktiv og interessert i alt som skjer rundt henne. Vi ser at hun lærer fort.
Hun er ikke alltid så lydig, og for å ha full kontroll over henne, fester vi et tau i vesten eller halsbåndet når hun er løs. Da får vi tak i henne med en gang når det er nødvendig.

Vi var så heldige å få være med på hytta i Vatnelia, og der var det fantastisk. Hundene og vi koste oss sammen med Lundtolagjengen. Takk for at vi fikk denne opplevelsen :-)



1 kommentar:

  1. Tuuusen takk for besøket og takk for hjelpa!!! TENK så heldig vi var med været, intet mindre enn fabelaktig!! Kanskje dere er tilbake i september? Håper det :-)

    SvarSlett