lørdag 3. juli 2010

Her går det framover


Sonny lærer noe nytt hele tiden. Livet er forunderlig, hun springer fra det ene til det andre - like forbauset og undersøkende hver gang.
Nå har hun endelig klart å hoppe opp i sofaen. Vanligvis er sofaen forbudt område for hundene, men det vet hun ikke ennå - eller velger å ikke vite. Hun hopper opp, veldig, veldig glad for at hun får det til, og begynner med en gang å utforske stuen fra det nivået. Blomsterpotter, lysestaker, asjetter og mye annet går noen usikre dager i møte...

Stakkars Frøya. Hun vet at det ikke er lov å hoppe i sofaen - og hun er fortvilt på Sonny sine vegne. Men det nytter ikke å advare Sonny, hun viker unna og gjør som hun vil. Frøya har oppdaget at det må harde ord til for å få henne til å følge reglene, Sonny blir ofte straffet av Frøya for det gale hun gjør - knurr bjeff, glefs og litt risting er straffen hun får. Men det nytter ikke, bare for ei lita stund.
Vi ser imidlertid at Sonny lærer fort, hun forstår etter hvert hva hun skal gjøre - og ikke skal gjøre. Men det tar tid. Imens utforsker hun verden på godt og ondt :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar