torsdag 29. juli 2010

Sommervær - endelig

Sommeren har latt vente på seg i år. Juni og juli er snart passert, noen sommerfølelse har vi ikke fått. Været har vært trasig!
Men nå lysner det. I helga var været akseptabelt, men da var vi borte :-(
I dag stråler sola fra skyfri himmel. Nå håper vi på bedre vær. Hundene kom seg ut tidlig, de ligger i hagen, snur seg etter sola og sørger for å få all den varme de kan. De har nok også merket det fuktige været.

I går kveld gikk vi en kort tur i marka, og da koste de seg begge to, sprang og luktet. Tror de aldri blir "ferdigluktet". Det er alltid noe nytt å finne.

Sonny er full av påfunn. Hun smaker på alt. Nå er det blomsterbedene hun tar for seg. Vi er livredde for at hun skal spise blomster som er giftige, så nå sjekker vi alt som er i hagen. Tror det meste er ufarlig, men en kan aldri vite :-( 

Frøya er blitt en stødig "voksen" dame, bryr seg bare om de viktigste tingene - det hun mener er viktig. Alt annet lar hun passere nesten uten å reagere. Hva som er viktig? Det er alle som passerer forbi (heldigvis ikke så mange), naboene, tur og mat. Ellers tar hun livet rolig, går og legger seg der hun kan holde alt og alle under oppsikt.

Sonny leter fram ting vi har gjemt, hun graver ned alle skatter, og for tiden er det fullt av hull i hagen. Lundehundene graver spesielle hull, de er ganske dype, men diameteren er liten, 10-15 cm. Veldig ofte graver de bare med en labb, det er kun når de er på musejakt de bruker begge framlabbene og graver store groper. Da jeg slo gresset i går, fant jeg mye rart: To par briller, 4 sokker av forskjellig farge, en sko, to baller, et lite lekelam og tre gummihansker. Mange brukbare ting for en liten valp!

Håper vi får noen fine sommerdager framover, det trenger vi.

Blogglisten




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar