søndag 18. juli 2010

Hva var det - et ekko?

I dag (lørdag) fikk vi en sjelden fin dag, varmt og godt. For å kose oss litt ekstra og komme oss litt ut, tok vi hundene med og kjørte inn i marka, parkerte bilen og gikk litt opp i marka. Tore kommer seg ikke så langt, men når han bruker staver, klarer han å gå et lite stykke. Men i marka er det mange fine steder å være, vi trenger ikke alltid gå så langt.
Hundene jublet, de sprang, hoppet og danset. Der er veldig mye å lukte på, snutene sopte marka. Rart de ikke satte seg fast :-) De grov etter mus, bet over røtter og fant mye rart.
Som vanlig var det ikke et menneske å se, vi hadde hele marka for oss selv.

Plutselig var det noe som fikk Frøya sin oppmerksomhet, og hun gjødde voldsomt. Kanskje det var en fugl, eller en rev? Ikke så vi noe, men Sonny kastet seg også inn i bjeffingen. De var ingen vits i å snakke til dem, de var helt oppskjørtet.

Etter hvert ble vi klar over at det var ekkoet som lurte dem. Hver gang de bjeffet, fikk de svar - fra flere steder. Ekkoet gikk rundt i fjellene, så vi hørte hunder som bjeffet på alle kanter. Sonny visste ikke helt hvor hun skulle snu seg, hun hørte hunder overalt, og Frøya svarte alle hundene - gang på gang. Det tok tid før vi klatre å avlede dem slik at ekkoet også kunne falle til ro :-)



Blogglisten

1 kommentar:

  1. Hehe, vi har også opplevd det der en gang. Artig! Og kjekt man ikke har sånt ekko der man bor eller ferdes med hundene til daglig... ;-) Skjønt, de jadde kanskje vent seg til det etter hvert?

    SvarSlett