torsdag 22. juli 2010

Ny vei..... ikke lenge til

Veiarbeidet foregår nå hos oss. Her er gravemaskiner og lastebiler i fleng, de jobber nedenfor innkjørselen vår, kjører massen fra veien bort og legger ny singel og grus i veien. Vi kommer oss ikke ut med bilen, men det gjør ikke noe. Hvem ønsker å kjøre på veien nå?  Ikke før vi er helt nødt.
Veiarbeiderne jobber fra 7.30 til 22.30, veien er for det meste stengt. Innimellom slipper vi gjennom etter venting, og et par økter hver dag prøver de å holde veien åpen. Men når veiarbeidet foregår flere steder samtidig, og vi bare har en vei, blir det mye venting for alle som må ut og kjøre.

Heldigvis tar arbeiderne fri fra torsdag kveld til mandag morgen. Da er veien åpen, og allr kan kjøre når de ønsker det - men det er ikke å anbefale.

Det kraftige regnværet har satt sitt preg på grusen der veien er kuttet, sist jeg hadde opptelling var veien kuttet over 100 steder i lengder på 15 til 30 meter. Heldigvis begynte de denne uken å asfaltere "hullene", og nå er de allerede ferdige med "nyveien". Da er det bare den gamle Vestbygdveien igjen. Den endelige asfalteringen, toppdekket, blir lagt i august, sto det i avisa. Håper det stemmer.

hundene synes det er spennende med så mye som skjer rundt husdørene. Mennesker, maskiner og små og store biler, her er mye å bjeffe på - til hundenes store fornøyelse. Vi tobeinte synes ikke det er så artig :-(

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar